Home

kan je alle kanten op
Als je weet wat je beweegt
checklist icon

Groupage Frankrijk transport

Het vervoer van stukgoed naar en van Frankrijk. Of u nu 1 pallet of een hele vracht te vervoeren heeft, wij zorgen dat uw goederen veilig en snel op elke bestemming terecht komen.

checklist icon

Bloemen Frankrijk transport

Het geconditioneerd vervoer van bloemen en planten, groente en fruit. Dit type vervoer vergt de nodige kennis, zorg en snelheid en dát kunt u met een gerust hart aan ons overlaten.

checklist icon

Container transport

Het vervoer van zeecontainers van en naar de havens van Amsterdam, Rotterdam en Antwerpen. Uw container is bij ons in deskundige en betrouwbare handen.

checklist icon

Tankcontainer transport

Het vervoer van chemicaliën en vloeistoffen. Wij vervoeren uw tankcontainers deskundig en met alle zorg en aandacht, volgens de voorschriften en met ADR gekeurd materieel.

Wij zijn de Wit transport

Gespecialiseerd in transport van en naar Frankrijk

De Wit Transport is een ervaren transportbedrijf gespecialiseerd in het transport van en naar heel Frankrijk. Met 120 vrachtwagens rijden wij dagelijks van en naar Frankrijk met stukgoed, bloemen en planten, groente en fruit.

Daarnaast verzorgen wij met 25 auto’s zeecontainer transport van en naar de Nederlandse en Belgische havens. Ook voor tankcontainer transport kunt u bij ons terecht. Met 35 auto’s verzorgen wij het vervoer van chemicaliën, vloeistoffen en poeders.

Ons moderne wagenpark bestaat uit koeltrailers, kastentrailers, zeilentrailers, citytrailers en combi’s. Een groot aantal van onze trailers beschikt over een coilgoot en een 2-tons onderschuivende laadklep.

Wij onderscheiden ons door flexibiliteit, betrouwbaarheid en klantgerichtheid. Onze enthousiaste en vakbekwame medewerkers dragen bij aan een doelgerichte aanpak en een prima werksfeer.

Neem contact met ons op
De Wit vrachtwagen DAF

DE WIT TRANSPORT IN HET KORT

De wens van onze klant staat altijd voorop en door onze brede transportmogelijkheden kunnen wij vele transportaanvragen oplossen.

 • Dagelijks vertrek naar Frankrijk
 • Groupage / stukgoed transport
 • Zeecontainer transport
 • Tankcontainer transport
 • Geconditioneerd transport
 • Betrouwbare partner
 • Flexibel en service gericht
 • Betrokken medewerkers
 • Eigen wagenpark
 • ISO 9001 en SQAS gecertificeerd

De Wit Transport Nieuws

  Contact

  Wilt u meer informatie over de mogelijkheden, bel ons gerust op 088 66 53 300 of mail ons op info@dewittransport.nl.

  Uiteraard kunnen wij ook contact met u opnemen. Laat dan uw contactgegevens hieronder achter. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
   Ik ga akkoord met het versturen en opslaan van mijn gegevens. Deze gegevens worden niet gebruikt voor commerciële doeleinden.*
   Meer informatie in onze privacy statement.

   Foto-8

   ONZE KERNWAARDEN

   • Betrouwbaar

    We houden ons aan onze beloftes. Wij vinden het belangrijk dat we een goede relatie hebben met onze klanten en dat onze diensten van hoge kwaliteit zijn. Dit doen wij met een hecht team van medewerkers. Wij staan altijd voor u klaar om er voor te zorgen dat uw goederen snel en veilig vervoerd worden.

   • Flexibel

    De wens van de klant staat bij ons voorop. Wij bieden altijd een oplossing die het beste past bij wat u nodig heeft. Tijdens het gehele traject denken we actief met u mee en sturen we bij indien noodzakelijk. Op deze manier worden transport opdrachten vlot en naar tevredenheid uitgevoerd.

   • Efficiënt

    We bereiken het gewenste resultaat door onze doelmatige aanpak. Onze ervaren planners en vakbekwame chauffeurs zijn bekend met de dynamiek van transport en logistiek. Met elkaar zorgen wij ervoor dat de economisch meest voordelige aanpak gekozen wordt.

   Logos_All